Kamp futbolli i Eagles United në bashkëpunim me Federatën e Futbollit te Kosovës

Kamp futbolli i Eagles United në bashkëpunim me Federatën e Futbollit te Kosovës

Eagles United FC (EUFC) organizon kamp futbolli me 18 dhe 19 Maj 2019 për lojtarët që janë të lindur në vitet 2003, 2004 dhe 2005. Kampi dy ditor do të organizohet në Londër ku do të jenë prezent edhe selektorët e këtyre moshave pranë Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), të cilët janë në kërkim të talentëve në Britani të Madhe për përfaqësuesen e Kosovës U15.

Kriteret për pjesëmarrje në kampin e futbollit janë si vijojnë:

Të gjithë të interesuarit duhet të plotësojnë formën e bashkangjitur nga FFK (kliko këtu) deri me 1 Mars 2019 dhe të bëjnë pagesën prej £20 në xhirollogarinë e EUFC.

Numri i xhirollogarisë: Eagles United Football Club, NATWEST Bank, Account Number:

66170486, Sort Code: 515010 (referencë pagese duhet të jetë emri i fëmiut që do të jetë pjesë e kampit të futbollit).

Në pranim të dokumentacionit dhe pagesës, EUFC do të ju ftoj të merrni pjesë në para regjistrim (sipas kërkesës së FFK-së) i cili do të mbahet me 17 Mars 2019 në Childs Hill Park, London, NW11 8NL prej orës 10AM – 4PM dhe do të bëhet nga trajnerët e EUFC në baza

meritore.

Nëse fëmiu juaj është i suksesshëm gjatë para regjistrimit, ju do të ftoheni përsëri për pjesëmarrje në kampin dy ditor ku selektorët e FFK-së në bashkëpunim me trajnerët e EUFC do të organizojnë gara të ndryshme për femijët dhe do të analizojnë aftësitë e tyre në fushë. Pagesa për këtë kamp dy ditor do te jetë £50, duhet të kryhet deri më 15 Prill 2019 në xhirollogarinë e lartëshënuar, dhe kampi do të mbahet me 17 dhe 18 Maj 2019 në Childs Hill Park, London, NW11 8NL prej orës 10AM – 4PM.

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje duhet të lajmërohen në eaglesunitedeufc@gmail.com apo numrat që vijojnë:

Mr Arben Hyseni

EUFC Club Secretary

Tel: +44 7717 416 710

Mr Veton Mejzini

EUFC Head Coach

+44 7788 522 686

Forma per aplikim: https://www.eaglesunitedfc.net/wp-content/uploads/2019/02/FFK_forme_regjistrimi.pdf

5 months ago

Eagles United FC

Merry Christmas from everyone at Eagles United FC! Health, prosperity and happiness for you all 🎄 ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Eagles United FC
View on Facebook

5 months ago

Eagles United FC

After a four week lockdown, we are back in training next week on Wednesday, 2nd of December.

Midweek training is at Orion Primary School at the usual time.

We look forward to welcoming everyone back!
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Eagles United FC

Eagles United FC is looking forward to welcoming back the players from the COVID-19 break and the summer holidays. The new season is almost upon us and we would like to take this opportunity to wish coaches, players and parents a successful 2020/21 season! Come on you Eagles 🦅 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Eagles United FC

Dear children, parents and supporters,

After a long preparation, commitment and dedication, as of 21 October 2019, Eagles United Football Club has been awarded the long-awaited charity status. As such, it has now been registered by the Charities Commission under registration number 1185888.

We have been working hard to achieve this status, and we believe that this will give us further opportunities to help children develop their individual and team skills through football.

As a charity, we will be able to receive donations which will contribute towards providing better services and facilities for children; something we weren't able to get until now.

We value everyone's support and belief in the club as we strive to take it to the next level.

We will keep you updated in the weeks and months to come on how you can do your bit to contribute to making Eagles United Football Club an even better club for all children.

Yours sincerely,
Eagles United Football Club
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Eagles United FC

Brilliant end of the season for Eagles United FC! U12 League Winners, U13 Cup Winners, U16 Cup Winners 🏆 🏆 🏆 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

Eagles United FC

Happy New Year everyone! Back to training on Saturday, 5th of January at Childs Hill Park. ... See MoreSee Less

View on Facebook