Welcome!

 

Come and see us in action or try out and play with us!

 

Kamp futbolli i Eagles United në bashkëpunim me Federatën e Futbollit te Kosovës

Kamp futbolli i Eagles United në bashkëpunim me Federatën e Futbollit te Kosovës

Eagles United FC (EUFC) organizon kamp futbolli me 18 dhe 19 Maj 2019 për lojtarët që janë të lindur në vitet 2003, 2004 dhe 2005. Kampi dy ditor do të organizohet në Londër ku do të jenë prezent edhe selektorët e këtyre moshave pranë Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), të cilët janë në kërkim të talentëve në Britani të Madhe për përfaqësuesen e Kosovës U15.

Kriteret për pjesëmarrje në kampin e futbollit janë si vijojnë:

Të gjithë të interesuarit duhet të plotësojnë formën e bashkangjitur nga FFK (kliko këtu) deri me 1 Mars 2019 dhe të bëjnë pagesën prej £20 në xhirollogarinë e EUFC.

Numri i xhirollogarisë: Eagles United Football Club, NATWEST Bank, Account Number:

66170486, Sort Code: 515010 (referencë pagese duhet të jetë emri i fëmiut që do të jetë pjesë e kampit të futbollit).

Në pranim të dokumentacionit dhe pagesës, EUFC do të ju ftoj të merrni pjesë në para regjistrim (sipas kërkesës së FFK-së) i cili do të mbahet me 17 Mars 2019 në Childs Hill Park, London, NW11 8NL prej orës 10AM – 4PM dhe do të bëhet nga trajnerët e EUFC në baza meritore.

Nëse fëmiu juaj është i suksesshëm gjatë para regjistrimit, ju do të ftoheni përsëri për pjesëmarrje në kampin dy ditor ku selektorët e FFK-së në bashkëpunim me trajnerët e EUFC do të organizojnë gara të ndryshme për femijët dhe do të analizojnë aftësitë e tyre në fushë. Pagesa për këtë kamp dy ditor do te jetë £50, duhet të kryhet deri më 15 Prill 2019 në xhirollogarinë e lartëshënuar, dhe kampi do të mbahet me 17 dhe 18 Maj 2019 në Childs Hill Park, London, NW11 8NL prej orës 10AM – 4PM.

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje duhet të lajmërohen në eaglesunitedeufc@gmail.com apo numrat që vijojnë:

Mr Arben Hyseni

EUFC Club Secretary

Tel: +44 7717 416 710

Mr Veton Mejzini

EUFC Head Coach

+44 7788 522 686

Forma per aplikim: https://www.eaglesunitedfc.net/wp-content/uploads/2019/02/FFK_forme_regjistrimi.pdf

Welcome to the official website of Eagles United Football Club!

The club is committed to provide quality training in football and high standard of training for Albanian community youth in London, as well as others interested in joining the club. The club today counts more than 80 young people aged 7 -17 years old, who attend training twice a week and play championship and cup matches in various leagues in London.

We welcome everyone who is interested from ages 7 -17 years old, regardless of their skills on the pitch. We offer training programmes for all ages, provided by coaches with relevant qualifications obtained from the English Football Association.

All exercises focus on individual skills, techniques, teamwork, but always having the joy and wellbeing of the children as our primary objective.

Each child has their own ball to develop passing, kicking, heading techniques and speed through exercises and game. Drills in most cases end up with the game, where children are encouraged to express themselves and give their best for the team. Training sessions are educational, fun for children and promote healthy lifestyle.

It is our aim to try to implement a footballing philosophy as practiced by some of the most respected clubs in the world, such as Barcelona, Manchester United, Ajax, etc. where each player can replace the other in every position on the field, and develop a winning mentality in everything they do.

“Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.” Pele